9 Kurzus 7 napig csak
7.990 Ft

Szülésfelkészülés Online a megfelelő információk birtokában?

IGEN! Jobb közérzetet érhetsz el és fájdalom mentesebb, fittebb babaváró napokat élhetsz meg. Ha aktívan szeretnéd tölteni az áldott állapotban töltendő időd, akkor keresd ki a megfelelő tanfolyamokat Számodra.

Ugyanis 9 szülésfelkészítő kurzus elérhető számodra 7 napig mindössze 7.990 Ft-ért. A 8. napon a hozzáférésed ugyan megszűnik, de a 7.990 Ft levonódik azoknak a kurzusoknak az árából, melyekhez örök hozzáférést kérsz Tőlünk.

|

Kurzusaink neked szólnak, ha…

...el akarsz kezdeni úgy készülni a szülésre, hogy biztonságos mozgásformát és egyben fájdalom enyhítő technikákat tudj beépíteni a mindennapjaidba otthon.

...tudni szeretnéd, hogy mennyiben módosulhat a táplálkozásod és mivel támogathatod belülről a folyamatot mikro-, és makrotápanyagok szintjén és étkezési ritmus terén.

...fontos, hogy újra tudd hallgatni a tudásanyagot, mert jobban rögzül úgy.

...különösen örülsz a szakmai támogatásunknak, ha kérdésed van, akkor mindig tudsz kihez fordulni.

...szeretsz a magad ura lenni és akkor gyakorolni, amikor neked jó és ott, ahol jól esik.

1. trimeszter gyógytorna

7 990 Ft

Hogyan kezd el a felkészülést a szülésre? Mi mindent megtanítunk, ami szükséges lehet akár napi 10 perchez is.
1. trimeszter gyógytorna

2. trimeszter gyógytorna

7 990 Ft

Mire készülj a terhesség 12.hetétől? Milyen gyakorlatokat végezhetsz ebben az időszakban?

3. trimeszter gyógytorna

7 990 Ft

Mik a 3. trimeszter legfontosabb tudnivalói? Milyen mozgásokat végezz? Mi lesz a szülés után?

kismama Intim gyógytorna

6 990 Ft

Hogyan készítsd fel gátad és medencéd izmait a szülésre? Megtanítjuk, hogy mit tudsz tenni a tünetek megelőzéséért, vagy kezeléséért.
baba mama akadémia kismama jóga

KISMAMA
JÓGA

6 990 Ft

Szülésfelkészülés online jóga órákkal is lehet, ahol megtanítunk rá, hogy milyen gyakorlatokat végezhetsz biztonságosan az egész várandósság alatt.
kismama hátmasszázs

Kismama hátmasszázs

4 990 Ft

Ez a program segít a hát-, nyak-, derék-, vállövi fájdalmak enyhítésében, melyek gyakran előfordulnak terhesség alatt. Egy családtag érintése gyógyító lehet.
tudatos szülő program

Kismama végtag masszázs

3 990 Ft

A végtagok fájdalma is gyakori áldott állapotban, pláne a lábfájás. Szerencsére könnyen lehet enyhíteni a fájdalmat biztonságosan.

Kinesio tape ragasztás

5 990 Ft

A kurzuson megtanuljátok, hogy hogyan kell biztonságosan felragasztani a tape-t. Érezni fogjátok azonnal a fájdalom-csillapító hatását.

Táplálkozás várandósság alatt

4 990 Ft

Megtanuljátok, hogy mennyivel nő a kismama táplálék igénye és mivel pótolható. Kezdők és haladók is kapnak új információt benne.

|

START! 7 napos PROGRAMRA JELENTKEZÉS

7 NAPOS PROGRAMMAL ELSAJÁTÍTHATOD…

A 7 napos Program lehetővé teszi , hogy elkezd kihozni a felkészülésedből a maximumot és olyan szokások beépítését az életedbe, ami egészségesebbé, fittebbé, kiegyensúlyozottabbá és energikusabbá tehet.

7 napos hozzáférést adunk 9 kurzushoz. A 8. naptól számítva 15 napon keresztül van lehetőséged a 7.990 Ft-ot levásárolni bármelyik kurzusra. Vagyis a választott kurzusok végösszegéből levonódik a 7 napos program ára.

Itt a helyed, ha megoldásokban gondolkodsz!

IDŐPONT: Bármikor
HELYSZÍN: Otthon

ÁR: 7 990 FT

BÓNUSZOK a kurzuson résztvevőknek

|

BÓNUSZ #1:
ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

A kurzus megvásárlása után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoporthoz, ahol tudsz kérdezni. Rendszeresen hasznos információkat osztunk meg és beszélhetsz a korábbi résztvevőkkel a tapasztalatokról és kérdezhetsz is, ha úgy érzed, hogy valami nem megy vagy fájdalmad lépne fel.

Nem engedjük el a kezed.

BÓNUSZ #2:
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréningjeink sokszorosan megtérülő befektetés, és ezért dolgozunk minden nap.

A garanciapolitikánk mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekünk, akkor mi tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

|

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Bankkártyával az oldalon, vagy átutalással.

Mivel szívügyünk, hogy a lehető legjobb felkészülésben legyen részed és a gyermekedre is gondolj már jó előre, ezért reális árakat alakítottunk ki. 

7 napos hozzáférést adunk minden kurzushoz. A 8. naptól számítva 15 napon keresztül van lehetőséged a 7.990 Ft-ot levásárolni bármelyik kurzusra. Vagyis a választott kurzusok végösszegéből levonódik a 7 napos program ára.

Válaszd ki azokat a kurzusokat, amikre nem jutott időd és élj a levásárlási jogoddal. Vagy, ha nem tudtad megjegyezni kedvenc kurzusaid menetét, akkor választhatod őket is. Hiszen a 7.990 Ft levonódik a vásárlás végösszegéből.