intim kismama gyógytorna

Intim gyógytorna online tréning

6 990 Ft

A tréning segít felkészíteni a gátizmokat a a megnövekedett terhelésre és a gyakorlatok elsajátításával a terhesség utáni rehabilitációs időszakban is fontos szerepet fog játszni a kismama életében.

Ahhoz, hogy ezeket a tréningeket is hozzáadd a kosaradhoz, kérjük pipáld be a tréning neve melletti bal oldali négyzetet.

|

Felkészítjük a medencében lévő kötőszöveteket egy nagyobb terhelésre

Gyakran előfordul, hogy a szülés alatt és után inkontinencia/aranyér lép fel a kismamáknál, ami nagyon kellemetlen mellékhatás.
Ez a szövetek túl nagy terhelése következtében jön létre.

Hidd el, nem vagy egyedül vele – ezért készítettünk el egy online intim torna programot, hogy fel tudd készíteni a szöveteket. A szülés előtt és szülés után is elő tudod venni a gyakorlatokat akkor is, amikor nincs időd terapeutához menni.

intim kismama gyógytorna

|

Ez a kurzus neked szól, ha…

intim kismama gyógytorna

...a járvány időszak miatt nincs kedved elmenni Gyógytornászhoz és jó lenne, ha otthon tudnál készülni.

...szereted ha egy kurzus rövid, lényegre törő, értést nyújt és csak a mindennapokban használható és beépíthető tudásra koncentrál.

...tudatosan szeretnél felkészülni minden esethetőségre és bármikor hozzáférhető anyagot szeretnél, amit a szülés után is tudsz használni.

...nincs időd eljárni rendszeresen órákra, hanem otthon/munka után/gyerek mellett akarsz felkészülni.

...biztonságban, kényelemben szeretnél gyakorolni úgy, hogy mindig tudj kitől kérdezni.

“A kezedbe adunk egy olyan eszközt, amivel hatékonyabb lesz a felkészülésed, energikusabb és nyugodtabb leszel. A saját tempódban tudsz haladni. Csökkennek a medence körüli szövetek problémái és emiatt egy jobb életet tudsz élni, ahol nem teher a terhesség.”

|

Online Intim Gyógytorna Bizonyított Előnyei

Megvéd a vírusoktól

Bárhol és bármikor hozzáférhető

Otthonról végezhető

Gyors és hatékony haladás

Időt spórol

Útiköltséget és stresszt spórol

rólam

|

Gasparovszky Márta vagyok: gyógytornász.

Az egyetem elvégzése óta dolgozom gyógytornászként. Ez idő alatt mozgásszervi panaszokkal, neurológiai és nyirokproblémákkal kerültem kapcsolatba. Kismamáknak tartottam tornát és utógondozást, azaz szülés utáni rehabilitációs foglalkozásokat. Kisebb esetszámmal foglalkozom a sport sérülések rehabilitációjával is.

A mozgás a szenvedélyem, végigkíséri az életem, éppen ezért tekintem missziómnak, hogy az emberekkel megszerettessem ennek valamilyen formáját.

A problémák megelőzésében nagy hangsúlyt fektetek a vízi mozgásokra (aquafitness, aquawallgym, SUP), de a jóga gyakorlás (mozgásszervi jóga terápia) is remek lehetőség, hogy rendszeressé tegyük életünkben a mozgást.

Mindenkinek ajánlom, hogy a gyógytorna után találja meg azt a sportot, amivel karban tudja tartani magát és ehhez segítséget is nyújtok, hogy a neki legmegfelelőbbet tudja választani.

Azért szeretek gyógytornász lenni, mert az embereket hozzásegíthetem ahhoz, hogy fájdalom nélkül tudjanak mozogni.

Végzettségeim:

2014: Semmelweis Egyetem: Gyógytornász-, Fizioterapeuta
2014: Kinesio Tape képzés
2014: Fitball for Pregnant 2015 Nyirok terapeuta
2015: McKenzie módszer
2016: Dorn terapeuta és Breuss masszázs terapeuta
2019: Flossing
2020: Neurologiai szakgyógytornász

|

START! INTIM KISMAMA GYÓGYTORNA JELENTKEZÉS

AZ INTIM GYÓGYTORNÁVAL ELSAJÁTÍTHATOD…

Ez a kurzus lehetővé teszi , hogy elkezd kihozni a felkészülésedből a maximumot és olyan szokások beépítését az életedbe, ami egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, fittebbé
és energikusabbá tesz.

Ha szeretnél belevágni a kurzusba, felkészülni a szülésre ás megelőzni a fájdalmakat, vagy a meglévőket enyhíteni, akkor itt a helyed!

IDŐPONT: Bármikor
HELYSZÍN: Otthon

ÁR: 6 990 FT

BÓNUSZOK a kurzuson résztvevőknek

|

BÓNUSZ #1:
ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

A kurzus megvásárlása után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoporthoz, ahol tudsz kérdezni. Rendszeresen hasznos információkat osztunk meg és beszélhetsz a korábbi résztvevőkkel, Szakértőkkel a tapasztalatokról és kérdezhetsz is, ha úgy érzed, hogy valami nem megy, vagy fájdalmad lépne fel.

Nem engedjük el a kezed.

BÓNUSZ #2:
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréningjeink sokszorosan megtérülő befektetések, ezért dolgozunk minden nap.

A garanciapolitikánk mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekünk, akkor mi tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

|

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Bankkártyával az oldalon vagy átutalással.

Mivel szívügyünk, hogy a lehető legjobb felkészülésben legyen részed, ezért reális árakat alakítottunk ki.

A kurzushoz 10 hónapig férsz hozzá.

Érdemes kiegészítened ezt a tornát az első, vagy a második, vagy a harmadik trimeszteres tornáinkkal attól függően, hogy melyik trimeszterben vagy éppen. A három tréninget egy csomagban is tudjuk adni a legkedvezőbb áron.