Workshopok

Itt találjátok azokat a workshopokat, ahol a gyakorlati tudásokat élőben vesszük át és kijavítjuk az esetleges hibákat.

Széles tudásanyagokat kaphatsz gyakorlatiasan, első kézből a szakértőtől.

A korona vírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel jelenleg nem tartunk személyes részvételt igénylő workshopokat.

Amennyiben szeretnél elsőként értesülni arról, hogy mikor lesz először workshop – iratkozz fel az értesítési listánkra, amit a workshop leírások alatt találsz!

kismama masszázs workshop

24 900 Ft / 2 fő

Egy workshop, ahol élőben segítünk elmélyíteni a masszázs tudásod

Ha gondot jelent a masszázs erősségének beállítása, vagy bizonytalan vagy, hogy amit csinálsz az jó-e, vagy csak szeretnél tanulni néhány új fogást, akkor neked találtuk ki. Egy workshop, ahol átvesszük a teljes otthoni kismama masszázst. Ha kell fogjuk a kezed, hogy pontosan érezd milyen erővel kell dolgoznod.

közösen a pároddal egy jó lehetőség

Ez egy páros workshop, ahol a kismama párjával, vagy azzal a személlyel érkezik, aki a terhessége alatt szeretné, hogy masszírozza.

A foglaló összege: 10 000 Ft

KISMAMA INTIM GYÓGYTORNA

16 990 Ft

gátizmok felkészítése a szülésre és a regenerációra

Felkészítjük a medencében lévő kötőszöveteket a baba érkezésére és megtudjátok, hogy milyen szerepe lesz a gyakorlatoknak a regenerációban.

Gyakorlati workshop

A workshop elméletét megkapjátok online formában. Itt csak kifejezetten a gyakorlatokkal leszünk elfoglalva és azokat tökéletesítjük. Ha biztonytalan vagy mindenképpen gyere el.

A foglaló összege: 10 000 Ft