kismama hátmasszázs

Kismama Hátmasszázs Otthon

4 990 Ft

A kismama hátmasszázs csodálatos élmény lehet a leendő anyának a kispapától. Hátfájdalmak enyhíthetőek otthon, kényelmes körülmények között.

A leendő apa gyógyító érintése hatékonyan hathat a kismama derék-, váll-, nyak-, felső háti szakasz fájdalmainak kezelésére.

Erősítheti a leendő család közötti összhangot, hiszen az együttműködés, összehangolódás legmélyebb szintjeire van szükség. A szülés utáni első nehezebb időszakot könnyedebben élhetik meg a szülők.

Ahhoz, hogy ezeket a tréningeket is hozzáadd a kosaradhoz, kérjük pipáld be a tréning neve melletti bal oldali négyzetet.

|

Felkészítelek arra, hogy Profi Házi Masszőrré válj az Otthonodban

Gyakran előfordul, hogy a terhesség alatt derék-, hát-, nyak-, vagy vállfájdalmak gyötrik a kismamát és ezek a fájdalmak nehezítik a hétköznapokat.

Hidd el, nem vagy egyedül vele – ezért készítettünk egy online masszázs kurzust pároknak, hogy el tudjátok kezdeni a felkészülést ezekre az esetekre és bármikor elő tudjátok venni, amikor csak szükségetek van rá.

kismama hátmasszázs

|

Ez a kurzus neked szól, ha…

kismama masszázs

...a járvány időszak miatt nem mész el terapeutához és jó lenne, ha párod vagy egy közvetlen családtag tudna segíteni, de nem tudjátok mit is kellene csinálni.

...jobban szereted párod érintését, mint egy idegen masszőr kezeit.

...stresszes a munkád és tudod, hogy rendszeresen feszesek az izmaid.

...szülés előtt is többször volt hát-, és derék fájdalmad.

“A kezedbe adok egy olyan eszközt, amivel hatékonyabb lesz a felkészülésed, energikusabb és nyugodtabb leszel. Az érintés önmagában is gyógyító lehet. Csökkenhetnek fájdalmaid, ezért összességében egy jobb kismama létet tudsz megélni, ahol nem teher a terhesség.”

|

Milyen masszázs fogásokat fogunk tanulNI?

kismama fájdalmak kezelése

1 - hátmasszázs fekve

2 - hátmasszázs ülve

3 - nyak és a váll masszázs

4 - derékmasszázs

1. MODUL – Kismama Masszázs  Bevezetés

Gyakorlati masszázs elméleti alapjai

Összeszedtük nektek azokat a lényeges információkat, amiket a masszázs megkezdése előtt fontos tudni. Rövid és jól emészthető tartalom.

2. MODUL – Kismama Hátmasszázs Fogások

Csak csináld utánam

Egyszerű fogásokat mutatok meg nektek. Nincs szükség mély anatómiai tudatásra, mert nektek csak azt kell lemásolnotok, amit csinálok. 

3. MODUL – Kismama Masszázs a Fájdalmak Ellen

Ahol fáj, ott valamilyen keringési probléma van

Megtudjátok, hogyan lehet a fogásokat felhasználni a fájdalmak csillapítására.

|

A Kismama Masszázs Program Bizonyított Előnyei Otthonodban

Megvéd a
vírusoktól

Bárhol és bármikor hozzáférhető

Otthonról
végezhető

Könnyen és gyorsan elsajátítható

Természetes fájdalomcsillapító

Időt, útiköltséget és stresszt spórol

rólam

|

Voltig Tamás vagyok: gyógymasszőr.

8 éve foglalkozom fájdalmakkal, mely alatt több mint 10.000 kezelést végeztem.

Szeretem megmutatni az embereknek, hogy mik azok az egyszerű trükkök, amit otthon is tudnak végezni és tudják kezelni magukat. MIÉRT? Azért, hogy minden aprósággal ne kelljen eljönniük hozzám és tudjam javítani a kezeléseink hatékonyságát is.

Nagyon sok egyszerű technika létezik, amiket jól kell használni és kicsit érteni is, hogy hogyan is működünk.

Ezeket szeretném megtanítani azoknak, akik szeretnének tenni magukért.

Végzettségeim: 2012 Gyógymasszőr /2014 Kinesio tape terapeuta /2018 FDM terapeuta /2019 Gyerek és csecsemő FDM terapeuta – Egyéb továbbképzésekeim: 2019 Fájdalomélettan /2019 Viscerális Manipuláció / 2020 Funkcionális Mozgás Analízis

|

START! KISMAMA HÁTMASSZÁZS KURZUS JELENTKEZÉS

A KISMAMA HÁTMASSZÁZS KURZUSSAL ELSAJÁTÍTHATOD…

Ez a kurzus lehetővé teszi , hogy elkezd kihozni a felkészülésedből a maximumot és olyan szokások beépítését az életedbe, ami egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, fittebbé és energikusabbá tesz.

Ha szeretnél belevágni a kurzusba, felkészülni a szülésre és megelőzni a fájdalmakat, vagy a meglévőket enyhítni, sőt akár megszüntetni, akkor itt a helyed!

IDŐPONT: Bármikor
HELYSZÍN: Otthon

ÁR: 4 990 FT

BÓNUSZOK a kurzuson résztvevőknek

|

BÓNUSZ #1:
ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

A kurzus megvásárlása után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoporthoz. Rendszeresen hasznos információkat osztunk meg és beszélhetsz a korábbi résztvevőkkel a tapasztalatokról. Kérdezhetsz, ha úgy érzed, hogy valami nem megy, vagy fájdalmad lépne fel.
Nem engedjük el a kezed.

BÓNUSZ #2:
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréningjeink sokszorosan megtérülő befektetés, és ezért dolgozunk minden nap.

A garanciapolitikánk mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekünk, akkor mi tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

|

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Bankkártyával az oldalon vagy átutalással.

Mivel szívügyünk, hogy a lehető legjobb felkészülésben legyen részed, ezért széleskörű tudást sajátíthatsz el a tréningek során fair árakon.

A kurzushoz 10 hónapig férsz hozzá.

Érdemes kiegészítened ezt a kurzust a trimeszterekre készített gyógytornáinkkal, attól függően, hogy melyik harmadban vagy. A három tréninget 1 csomagban is tudjuk adni, mely ára a legkedvezőbb. Ezzel tudod minimalizálni a fájdalmaidat.