30 napos 100%

Pénzvisszafizetési garancia

Itt a legjobb terméket kapod és 100%-ig ott állunk az állításunk mögött:

A garanciapolitikánk mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekünk, akkor mi tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

Sokan tartanak tréningeket, gyakran garancia nélkül, vagy nevetséges feltételekkel, abban bízva, hogy épp annyira elégedett legyél, hogy ne kérd vissza pénzed.

Mi mindent a vásárlóinknak köszönhetünk, és a vállalkozásunk csak akkor működhet, ha az emberek visszatérnek/ajánlják a tréningjeinket, és mindenekelőtt: érzik, hogy amiket mondunk és megmutatunk jelentős mértékben hozzájárulnak a haladásukhoz. 

Az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréningjeink sokszorosan megtérülő befektetés, és ezért dolgozunk minden nap.

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, kérlek jelezd az kapcsolat@babamamaakademia.hu e-mail címen a vásárlás utáni 30 napon belül. Első körben meg szeretnénk válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, de a fentebb említettek miatt akadékoskodásra/terelésre nem számíthatsz a részünkről.

Ha az orvoslás ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül a pénzed 100%-ban.

Fontos: a garancia a tréningek minőségének biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha a vásárlónak minőségbeli fenntartásai vannak.

Bármennyire is szeretnénk mindenki számára eredményeket garantálni, ez jelentős mértékben a felhasználón múlik, így ez az irányításunkon kívül esik. 

Amit biztosítani tudunk, és amire garanciát vállalunk az az, hogy a létező legjobb tréninget kapd a vásárlásoddal.