Egyéni foglalkozások

Itt találjátok az összes olyan egyéni szolgáltatást, ami segítséget ad a várandósság és az anyaság ideje alatt.

Akár mozgásszervi fájdalmaid vannak, vagy csupán relaxációra, énidőre vágysz, az alábbi két egyéni szolgáltatás segíthet közelebb kerülni célod eléréséhez.

kismama masszázs otthon

14 000 Ft

Ha úgy érzed Profi masszőr kell

Ha profi masszőrre vágysz a terhesség alatt, akkor rendeld meg ezt a szolgáltatást Budapesten házhoz. Válaszd ki Te, hogy milyen masszőrt szeretnél. Bízd szakértői kezekre izmaid ellazulását.

Időt és stresszt spórolunk

Profi gyógymasszőr rendelésével időt és az utazással járó stresszt is megsporóljuk neked. A masszőr mindig alkalmazkodik ahhoz, hogy neked legyen a legkényelmesebb. Lehet ülve is kérni a kezelést, vagy akár féloldalon fekve, ami a jelen állapotodnak megfelel.

egyénre szabott kismama gyógytorna

21 000 Ft az első alkalom, mely 80 perc

Állapotfelmérés +gyógytorna

Ha úgy érzed, hogy egy személyre szabott tornával szeretnéd a felkészülésed tökéletesebbé tenni, akkor ezt neked találtuk ki. Minden további alkalom 16.000 Ft, mely 60 percet jelent.

Személyes konzultáció

Budapesten a 11. kerületben tudtok találkozni a Bartók Béla úton. A gyógytornász felméri az aktuális egészségi állapod és ennek megfelelő gyakorlatokat állít össze.

ONLINE GYÓGYSZERÉSZI SZAKTANÁCSADÁS

30 000 Ft / alkalom, mely 60 perc

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Ha úgy érzed, hogy segítségre és további tájékoztatásra van szükséged a meglévő gyógyszereid szedésével kapcsolatban, vagy ha nem tudsz dönteni, hogy milyen új készítményt válassz egy adott problémára, vagy akár csak előre terveznél, és megelőzésre keresel valamit, akkor a személyre szabott szakmai tanácsadás pont a legjobb választás a számodra.

PROFI, SEGÍTŐKÉSZ, ÁM NYUGODT BIZALMI LÉGKÖR

Nincs rossz kérdés, szakértőnkhöz bármilyen gyógyszerügyi kérdéssel bizalommal fordulhatsz, aki mindenképpen megpróbálja a felmerült kételyeidet eloszlatni, bármilyen tabusítás, rosszallás vagy türelmetlenkedés nélkül.

online konzultáció gyógyszerésszel