Kismama végtagmasszázs otthon

3 990 Ft

A nehéz láb érzet csökkentésére jó megoldás lehet a kismama végtagmasszázs. Csökkenti a vizesedés mértékét és aktívabb, fittebb kismama létet biztosít.

Nem beszélve arról, hogy a kispapa, vagy egy családtag gyógyító érintése sokkal finomabb lehet, mint egy idegen masszőr kezei áldott állapotban.

A terhesség alatt ugyanis a kismamák jobban kívánják az otthoni kényeztetést.

Ahhoz, hogy ezeket a tréningeket is hozzáadd a kosaradhoz, kérjük pipáld be a tréning neve melletti bal oldali négyzetet.

|

Felkészítelek arra, hogy Profi Házi Masszőrré válj az Otthonodban

Gyakran előfordul, hogy a terhesség alatt láb-, és kar fájdalmak, valamint végtag vizesedés gyötri a kismamát. Ezek a fájdalmak nehezítik a hétköznapokat.

Hidd el, nem vagy egyedül vele – ezért készítettünk egy online masszázs kurzust pároknak, hogy el tudjátok kezdeni a felkészülést ezekre az esetekre és bármikor elő tudjátok venni, amikor csak szükségetek van rá.

kismama hátmasszázs

|

Ez a kurzus neked szól, ha…

kismama masszázs

...a járvány időszak miatt nem mész el terapeutához és jó lenne, ha párod vagy egy közvetlen családtag tudna segíteni, de nem tudjátok mit is kellene csinálni.

...jobban szereted párod gyógyító érintését, mint egy idegen masszőr kezeit.

...stresszes a munkád és tudod, hogy rendszeresen feszesek voltak az izmaid terhességed előtt is.

...ha olyan fogásokat akarsz megtanulni, mellyel nem fárad el a kispapa, a kismama pedig feltöltődik közben.

“A kezedbe adok egy olyan eszközt, amivel hatékonyabb lesz a felkészülésed, energikusabb és nyugodtabb leszel. Az érintés önmagában is gyógyító lehet. Csökkenhetnek fájdalmaid, ezért összességében egy jobb kismama létet tudsz megélni, ahol nem teher a terhesség.”

|

Milyen masszázs fogásokat fogunk tanulNI?

kismama fájdalmak kezelése

1 - Láb masszázs háton fekve

2 - Vádli és comb masszázs oldalt fekve

3 - Talp masszázs

4 - Felkar, alkar és kéz massázs a földön

5 - Tenyér masszázs

1. MODUL – Kismama Masszázs  Bevezetés
Gyakorlati masszázs elméleti alapjai

Összeszedtem Nektek azokat a lényeges információkat, amiket a masszázs megkezdése előtt fontos tudni. Rövid és jól emészthető tartalom.

2. MODUL – Milyen testhelyzetben dolgozz földön?
Gyors kifáradás ellen

Fontos, hogy amikor masszírozol ne gémberedj el annyira, hogy legközelebb ne legyen hozzá kedved. Amikor már mennek a fogások, akkor figyelj arra, hogyha kényelmetlen válts testhelyzetet. Mindent mutatok.

3. MODUL – Kismama végtag masszázs fogások
Egyszerű és hatékony fogások

Olyan fogásokat mutatok, amiket kézen és lábon hatékonyan és biztonságosan tudtok alkalmazni és amikkel nem fogtok kifáradni. Átvesszük részekre bontva a lábat és az egész kar-, tenyér masszázsát.

|

A Kismama Masszázs Program Bizonyított Előnyei Otthonodban

Megvéd a
vírusoktól

Bárhol és bármikor hozzáférhető

Otthonról
végezhető

Könnyen és gyorsan elsajátítható

Természetes fájdalomcsillapító

Időt, útiköltséget és stresszt spórol

rólam

|

Voltig Tamás vagyok: gyógymasszőr.

8 éve foglalkozom fájdalmakkal, mely alatt több mint 10.000 kezelést végeztem.

Szeretem megmutatni az embereknek, hogy mik azok az egyszerű trükkök, amit otthon is tudnak végezni és tudják kezelni magukat. MIÉRT? Azért, hogy minden aprósággal ne kelljen eljönniük hozzám és tudjam javítani a kezeléseink hatékonyságát is.

Nagyon sok egyszerű technika létezik, amiket jól kell használni és kicsit érteni is, hogy hogyan is működünk.

Ezeket szeretném megtanítani azoknak, akik szeretnének tenni magukért.

Végzettségeim: 2012 Gyógymasszőr /2014 Kinesio tape terapeuta /2018 FDM terapeuta /2019 Gyerek és csecsemő FDM terapeuta – Egyéb továbbképzésekeim: 2019 Fájdalomélettan /2019 Viscerális Manipuláció / 2020 Funkcionális Mozgás Analízis

|

START! KISMAMA VÉGTAGMASSZÁZS KURZUS JELENTKEZÉS

A KISMAMA VÉGTAG MASSZÁZS KURZUSSAL ELSAJÁTÍTHATOD…

Ez a kurzus lehetővé teszi , hogy elkezd kihozni a felkészülésedből a maximumot és olyan szokások beépítését az életedbe, ami egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, fittebbé és energikusabbá tesz.

Ha szeretnél belevágni a kurzusba, felkészülni a szülésre és megelőzni a fájdalmakat, vagy a meglévőket enyhíteni, sőt akár megszüntetni, akkor itt a helyed!

IDŐPONT: Bármikor HELYSZÍN: Otthon
ÁR: 3 990 FT

BÓNUSZOK a kurzuson résztvevőknek

|

BÓNUSZ #1:
ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

A kurzus megvásárlása után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoporthoz. Rendszeresen hasznos információkat osztunk meg és beszélhetsz a korábbi résztvevőkkel a tapasztalatokról. Kérdezhetsz, ha úgy érzed, hogy valami nem megy, vagy fájdalmad lépne fel.
Nem engedjük el a kezed.

BÓNUSZ #2:
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréningjeink sokszorosan megtérülő befektetés, és ezért dolgozunk minden nap.

A garanciapolitikánk mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekünk, akkor mi tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

|

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Bankkártyával az oldalon vagy átutalással.

Mivel szívügyünk, hogy a lehető legjobb felkészülésben legyen részed, ezért széleskörű tudást sajátíthatsz el a tréningek során fair árakon.

A kurzushoz 10 hónapig férsz hozzá.

Érdemes kiegészítened ezt a kurzust a hát-, derék-, nyak-, váll masszázs kurzussal, mert a testben minden összefügg. Tehát hatástöbbszörözést érhetsz el a kettő együttes alkalmazásával. Persze az is hatástöbbszörözés, ha a trimeszterenként kialakított tornát végzed, mely megfelelő pulzus kontrollt is tartalmaz.