Bejelentkezés

Bejelentkezés után megváltozik a menü a számodra, és a megvásárolt tréningeket jobb felül a “Kurzusok” menüpont alatt találod meg.

felhasználói segédlet

Vásárlás és fizetést követően a rendszerünk automatikusan felhasználó nevet és jelszót generál a vásárlónak.

Ez előfordul, hogy SPAM mappába kerül vagy gmail fiók esetén PROMOCIÓK mappába.

Ezért érdemes ott ellenőrizni ezt az emailt ami tartalmazza felhasználó nevet és jelszót. Előfordul, hogy sok levél között nem találja a vásárló a levelet de akkor sincs gond.

A vásárlás során megadott email címmel lehet kérni új jelszót és máris be tudunk lépni a felületre. Készítettünk néhány képernyő fotót ahol jól látszik mit kell és hol tenni.

A bejelentkezés menü pont alatt lehet hozzáférni a megvásárolt kurzushoz bármilyen eszközön ( telefon, tablet, laptop, pc stb. ) bármikor és bárhol.

A bejelentkezési felületen lehet új jelszót kérni akkor ha el lett felejtve vagy pedig nem találjuk azt az emailt amit vásárlás után kaptunk.

Bejelentkezés után:

Egy új menü pont jelentik meg ahol az összes megvásárolt kurzust lehet megtalálni. Rákattintva lehet előhívni és bármikor haladni a feldolgozásával.

Így fog kinézni a menü pont ha rákattintunk. Itt lehet kiválasztani rákattinva amelyiket szeretnénk folytatni.