Harmadik trimeszterben végezhető mozgások

Harmadik trimeszterben végezhető mozgások

Várandósságod utolsó hónapjában különösen fontos magadra figyelned. Tested ekkor eléri a maximális súlyterhelést, így a gerinced különös figyelmet kíván.

Ekkor már a pihenés is nehezebb: a hátadon nem fogsz tudni aludni, csak oldalra feküdve. Figyelj oda a megfelelő nyaki támasztásra, használj olyan párnát, amivel kényelmes pozíciót tudsz majd felvenni.

A harmadik trimeszterben mindenképpen javaslom, hogy végezz intim tornát, ha eddig nem tetted: nem csak a szülésed során, hanem az azt követő időszakokban, beleértve gyógyulási szakaszban is segíteni fog Neked!

babamamaakademia.hu online kurzusai között megtalálod az intim gyógytorna anyagunkat is, amely segíthet az esetleges inkontinencia esetén is. Ezt nagyon gyorsan, és könnyedén megtanulhatod a saját otthonodban!

A babamamaakademia.hu oldalán az online tanfolyamok között megtalálhatod a „harmadik trimeszteres gyógytornát”, amelyet úgy állítottunk össze Neked, hogy azokat a mozgásokat végezd el otthon, amelyek a kisbabád és Számodra a legbiztonságosabbak.

Az online oktatás megvásárlásával 90 napig elérheted az anyagokat, ráadásul ajándékba kapod a hasi légzés tréninget is, amelyet hamarosan élesben is tapasztalhatsz a szülésed során!

A gyógytornákat szakember segítségével állítottuk össze, de érdemes mindenképpen az orvosoddal előzetesen egyeztess: zavartalan várandósság mellett a tornázás még ebben a szakaszban is biztonságos!

Ha a várandósságod utolsó szakaszában is fittnek érzed magad, és unalmas már az egyszerű gyógytorna, akkor pedig jó szívvel ajánljuk Nektek az eszközös tornát, amely során az akár otthon is fellelhető eszközök segítségével végezzük a mozgásokat. Egy kicsit változatosabb ez a mozgás, mint az előzőek, és bármelyik trimeszterben biztonságos!

Milyen eszközökre lehet szükséged ekkor? Pici súlyzó, fitneszlabda, és végül egy jó minőségű jógamatrac.

A babamamaakademia.hu teljes csapata kíván Neked csodálatos időszakot, élménydús szülést. Bízunk abban, hogy mi is hozzásegíthettünk Téged abban, hogy fittebb, és egészségesebb legyél életed ezen szakaszában!

Ha szeretnél további hasznos tanácsokat olvasni első kézből zárt facebook csoportunkban olyan cikkeket is találsz, amiket csak ott osztunk meg. Ide kattintva tudsz csatlakozni az anyák és apák országos facebook közösségébe.

Vélemény, hozzászólás?