Mennyire biztonságos a várandósság alatti gyógytorna?

Mennyire biztonságos a várandósság alatti gyógytorna?

Sokunkat foglalkoztat az a kérdés, miszerint gyermekünk érkezése előtt mennyire biztonságos a mozgás, ezen belül is a gyógytorna?

Az első és a legfontosabb a megfelelő orvosi kontroll: abban az esetben, ha szeretnél a babavárás alatt gyógytornára járni, kezdésnek mindenképpen a szakorvosodat keresd fel. Beszéljétek át, hogy melyek azok a területek, amelyek esetleg a kórelőzmények során kiemelt figyelmet kívánnak.

Amennyiben a kisbabád, és Te magad is egészséges vagy, úgy biztosan támogatni fog ebben az ötletben, hiszen számára a Ti védelmetek az első!

Ha megkaptad az orvosod jóváhagyását, úgy keress fel egy Számodra szimpatikus gyógytorna programot. A szülésfelkészítő gyógytorna programok úgy lettek kitalálva, hogy amelyik trimeszterben vagy annak megfelelő gyakorlatokkal készítik fel a szervezetet a szülésre. Ha valamilyen fájdalmad lenne a gyógytorna közben vagy utána nyugodtan kérdezz a gyógytornásztól mert lehet, hogy nálad ki kell cserélni valamelyik gyakorlatot azért, hogy ne érezz fájdalmat.

Ezért a gyógytornásszal átbeszélitek, hogy melyek azok a mozgások, amelyeket kerülnöd kell, és mi az, amit bátran erősíthetsz.
A várandósság alatt az egyik legnagyobb teher a gerincre nehezedik: amennyiben nem volt komolyabb műtéted, ennek a területnek az erősítése kiemelten fontos lehet.

A babamamaakademia.hu oldalán többféle különböző online kurzust találhatsz. Legyél a várandósságod bármely szakaszában, a nálunk található gyógytornák biztonságosan elvégezhetőek.

Kiemelt figyelmet biztosítunk az ügyfeleinknek: a vásárlóink nem csupán az online kurzusokat kapják meg tőlünk, hanem komoly szakmai támogatással is segítjük Őket! Létrehoztunk egy olyan Facebook csoportot, amelybe kizárólag a babamamaakademia.hu oldal tagságát megszerző vásárlóink léphetnek be.

Az ide látogatók kérdezhetnek szakembereinktől, akiktől garantáltan választ fognak kapni. Úgy gondoljuk, hogy a biztonságérzet egy olyan kincs a mai világban, amely nem vásárolható meg: pontosan ezért szeretnénk minden tőlünk telhetőt ezért megtenni!

Ha szeretnél további hasznos tanácsokat olvasni első kézből zárt facebook csoportunkban olyan cikkeket is találsz, amiket csak ott osztunk meg. Ide kattintva tudsz csatlakozni az anyák és apák országos facebook közösségébe.