Biztonságos a várandósság alatti gyógytorna

Biztonságos a várandósság alatti gyógytorna?

Sokunkat foglalkoztat a kérdés, miszerint gyermekünk érkezése előtt mennyire biztonságos a mozgás, ezen belül a gyógytorna?

Az első és a legfontosabb a megfelelő orvosi kontroll. Ha szeretnél a babavárás alatt gyógytornára járni, kezdésnek mindenképpen a szakorvosodat keresd fel. Beszéljétek át, hogy melyek azok a területek, amelyek esetleg a kórelőzmények során kiemelt figyelmet kívánnak.

Amennyiben a kisbabád, és Te magad is egészséges vagy, úgy biztosan támogatni fog ebben az ötletben, hiszen számára a Ti védelmetek az első!

Jusson eszedbe, hogy a gyógytornász végzett egészségügyi szakember, aki támogatja, segíti és kiegészíti az orvos munkáját. A gyógytornász értelmezni tudja a leleteket és tudja, hogy mire kell az alapján odafigyelni.

Orvosi jóváhagyás után kezdődhet a mozgás

Ha megkaptad az orvosod jóváhagyását, úgy keress fel egy Számodra szimpatikus gyógytorna programot. A szülésfelkészítő gyógytorna programok úgy lettek kitalálva, hogy amelyik trimeszterben vagy, akkor annak megfelelő gyakorlatokkal készítik fel a szervezetet a szülésre. Ha valamilyen fájdalmad lenne a gyógytorna közben, vagy utána nyugodtan kérdezz a gyógytornásztól. Lehet, hogy nálad ki kell cserélni valamelyik gyakorlatot azért, hogy ne érezz fájdalmat.

A várandósság alatt az egyik legnagyobb teher a gerincre nehezedik. Amennyiben nem volt komolyabb műtéted, ennek a területnek az erősítése kiemelten fontos lehet.

A babamamaakademia.hu oldalán többféle különböző online kurzust találhatsz. Legyél a várandósságod bármely szakaszában, a nálunk található gyógytornák biztonságosan elvégezhetőek.

Kiemelt figyelmet biztosítunk az ügyfeleinknek! A vásárlóink nem csupán az online kurzusokat kapják meg tőlünk, hanem komoly szakmai támogatással is segítjük Őket! Létrehoztunk egy olyan Facebook csoportot, amelybe kizárólag a babamamaakademia.hu oldal tagságát megszerző vásárlóink léphetnek be.

Az ide látogatók kérdezhetnek szakembereinktől, akiktől garantáltan választ fognak kapni. Úgy gondoljuk, hogy a biztonságérzet egy olyan kincs a mai világban, amely nem vásárolható meg. 

Ha még nem vagy tag, akkor csatlakozz az Anyák és Apák országos közössége csoporthoz, mely Magyarország egyetlen mindkét szülőt szívesen fogadó Facebook csoportja. Tudunk itt együtt gondolkodni, komoly és humoros témát egyaránt felvetni. Minket mindkét oldal érdekel őszintén, tabuk nélkül.

Ha tetszett, akkor legyél rendszeres olvasónk!
Itt tudsz feliratkozni hírlevelünkre további hasznos tartalmakért:

Oszd meg a CIkket

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

Legújabb cikkeink: