Szülés utáni teendők és rehabilitáció

Otthon könnyedén és biztonságosan tudod regenerálni tested széleskörű kurzusaink segítségével.

  1. gátizom regeneráció-, szülés utáni intim gyógytorna,
  2. kezdő szülés utáni 8+1 hetes rehabilitációs program,
  3. kezdő császármetszés utáni 10+1 hetes rehabilitációs program,
  4. haladó szülés utáni regeneráció 8+1 hét
  5. szétnyílt hasizom regeneráció 8 hét

A kurzusok szöveges és videó anyagokat is tartalmaznak. Minden kurzusra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

 

Gátizom Regeneráció és szülés utáni intim gyógytorna

5 990 Ft

gát kezelése több állapotot figyelembe véve

A kismama lét alatt és a szülés következtében kialakulhatott aranyér, inkontinencia, süllyedés, gátseb és gátheg is a megterhelés miatt. A kisbabád már veled van, ezért a gát rendbetétele mielőbb figyelmet érdemel a jobb és aktívabb lét érdekében.

KEZDŐ ÉS HALADÓ GÁTREGENERÁCIÓS GYAKORLATok

A gátizom anatómiai hátterét is megismerve tudni fogod, hogy mi a különbség a gátseb, gátheg és ezek kezelési módja között. Kezdő és haladó gyakorlatsorokat is elsajátíthatsz a kurzus segítségével, mellyel gátizmod és kötőszöveteid rugalmassága is jobbá válik.

szülés utáni 8+1 hetes otthoni rehabilitációs program

49 990 Ft

Minél előbb nyerd vissza régi önmagad

A 8+1 hetes gyógytorna program végére újra birtokába kerülsz a tested izmainak és rugalmasságodnak. A terhesség alatt az izmok megtartása nem egyszerű a hormonváltozások miatt (pl.relaxin, inzulin). Izmaidra viszont sokkal nagyobb szükséged lesz babád születése után, mint eddig valaha volt. Segítek visszaszerezni úgy, hogy holisztikusan nézzük át a legmélyebb pontoktól haladva kifelé.

a program része, hogy.....

Izmosabb leszel, aktívabb és fittebb. Könnyebben fogod kezelni a napi kihívásokat és gyermeked gondozása, - életben tartása - nem lesz akkora kihívás, hiszen jobb vérkeringés által fürgébbé válsz és a reakcióidőd is gyorsulni fog. Továbbá elkezded visszaszerezni szülés előtti formádat is.

Következő kurzus kezdés: 2022. február 9.

császármetszés utáni 10+1 hetes rehabilitáció otthon

49 990 Ft

Minél előbb nyerd vissza régi önmagad

A 10+1 hetes gyógytorna program végére újra birtokába kerülsz a tested izmainak és rugalmasságodnak. A terhesség alatt az izmok megtartása nem egyszerű a hormonváltozások miatt (pl.relaxin, inzulin). Izmaidra viszont sokkal nagyobb szükséged lesz babád születése után, mint eddig valaha volt. Segítek visszaszerezni úgy, hogy holisztikusan nézzük át a legmélyebb pontoktól haladva kifelé.

a program része, hogy.....

Tudd hogyan kell a heged körüli szöveteket masszírozni. Tudd, hogy miért különösen fontos tested regenerálása. Komplex tornagyakorlat sorozatot sajátíthatsz el, mellyel esélyt nyersz arra, hogy hát-, és derékfájdalmaid csökkenjenek. Sőt ha szeretnéd arra is, hogy a következő babád akár természetes úton szülessen meg.

Következő kurzus kezdés: 2022. február 9.

HALADÓ 8+1 HÉT SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁCIÓS PROGRAM

39 990 Ft

SEGÍTEK ELŐHOZNI LEGJOBB ÖNMAGAD

A 8+1 hetes kurzus végére testi-, lelki-, mentális téren egyszerre válhatsz egy jobb „verzióddá" , hiszen fontos, hogy egyensúlyban tudj haladni előre.
Általános kondíciód javulni fog és tónusosabb lesz a tested is.

a program része, hogy.....

Hetente 4 videó segít abban, hogy értsd mit és miért csinálsz. Heti kb. 50 perces fizikai gyakorlatot végezhetsz.
Fókuszálást támogató gyakorlatok (pl.relaxációs technika) révén jobban tudsz egyszerre egy dologra figyelni és a jelenben lenni. Míg az extra kihívások során versenyre kelhetsz önmagaddal, vagy akár társaiddal is.

Következő kurzus kezdés: 2022. február 8.

8 hetes szétnyílt hasizom program - hamarosan!

11 990 Ft

a felborult izomegyensúly helyreállítása

A gyakorlatok lépcsőzetes felépítése segítségével fokozatosan tudsz regenerálódni már a kórházból hazatérve. Cél az egyenes hasizom közti rés csökkentése.

2 hetes periódusban változó gyakorlatok

Minden olyan izomcsoport figyelmet kap, mely segíti a cél mielőbbi elérését. A helyes légzési technika elsajátítása is fontos. Továbbá helyet kapnak a tartáskorrekciót célzó gyakorlatok is.

Iratkozz fel az értésítési listára és vedd meg a programot 30% előfoglalási kedvezménnyel: