Szülés utáni teendők és rehabilitáció

Otthon könnyedén és biztonságosan tudod regenerálni tested széleskörű kurzusaink segítségével.

  1. gátizom regeneráció-, szülés utáni intim gyógytorna,
  2. szülés utáni 8+1 hetes rehabilitációs program,
  3. császármetszés utáni 10+1 hetes rehabilitációs program,
  4. szétnyílt hasizom regeneráció.

A kurzusok szöveges és videó anyagokat is tartalmaznak. Minden kurzusra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Gátizom Regeneráció és szülés utáni intim gyógytorna

5 990 Ft

gát kezelése több állapotot figyelembe véve

A kismama lét alatt és a szülés következtében kialakulhatott aranyér, inkontinencia, süllyedés, gátseb és gátheg is a megterhelés miatt. A kisbabád már veled van, ezért a gát rendbetétele mielőbb figyelmet érdemel a jobb és aktívabb lét érdekében.

KEZDŐ ÉS HALADÓ GÁTREGENERÁCIÓS GYAKORLATok

A gátizom anatómiai hátterét is megismerve tudni fogod, hogy mi a különbség a gátseb, gátheg és ezek kezelési módja között. Kezdő és haladó gyakorlatsorokat is elsajátíthatsz a kurzus segítségével, mellyel gátizmod és kötőszöveteid rugalmassága is jobbá válik.

szülés utáni 8+1 hetes otthoni rehabilitációs program

39 990 Ft

Minél előbb nyerd vissza régi önmagad

A 8+1 hetes gyógytorna program végére újra birtokába kerülsz a tested izmainak és rugalmasságodnak. A terhesség alatt az izmok megtartása nem egyszerű a hormonváltozások miatt (pl.relaxin, inzulin). Izmaidra viszont sokkal nagyobb szükséged lesz babád születése után, mint eddig valaha volt. Segítek visszaszerezni úgy, hogy holisztikusan nézzük át a legmélyebb pontoktól haladva kifelé.

a program része, hogy.....

Izmosabb leszel, aktívabb és fittebb. Könnyebben fogod kezelni a napi kihívásokat és gyermeked gondozása, - életben tartása - nem lesz akkora kihívás, hiszen jobb vérkeringés által fürgébbé válsz és a reakcióidőd is gyorsulni fog. Továbbá elkezded visszaszerezni szülés előtti formádat is.

császármetszés utáni 10+1 hetes rehabilitáció otthon

39 990 Ft

Minél előbb nyerd vissza régi önmagad

A 10+1 hetes gyógytorna program végére újra birtokába kerülsz a tested izmainak és rugalmasságodnak. A terhesség alatt az izmok megtartása nem egyszerű a hormonváltozások miatt (pl.relaxin, inzulin). Izmaidra viszont sokkal nagyobb szükséged lesz babád születése után, mint eddig valaha volt. Segítek visszaszerezni úgy, hogy holisztikusan nézzük át a legmélyebb pontoktól haladva kifelé.

a program része, hogy.....

Tudd hogyan kell a heged körüli szöveteket masszírozni. Tudd, hogy miért különösen fontos tested regenerálása. Komplex tornagyakorlat sorozatot sajátíthatsz el, mellyel esélyt nyersz arra, hogy hát-, és derékfájdalmaid csökkenjenek. Sőt ha szeretnéd arra is, hogy a következő babád akár természetes úton szülessen meg.

Következő kurzus kezdés: 2021. szeptember 21.

Iratkozz fel az értesítési listára és vedd meg a programot 10% előfoglalási kedvezménnyel:

8 hetes szétnyílt hasizom program - hamarosan!

11 990 Ft

a felborult izomegyensúly helyreállítása

A gyakorlatok lépcsőzetes felépítése segítségével fokozatosan tudsz regenerálódni már a kórházból hazatérve. Cél az egyenes hasizom közti rés csökkentése.

2 hetes periódusban változó gyakorlatok

Minden olyan izomcsoport figyelmet kap, mely segíti a cél mielőbbi elérését. A helyes légzési technika elsajátítása is fontos. Továbbá helyet kapnak a tartáskorrekciót célzó gyakorlatok is.

Iratkozz fel az értésítési listára és vedd meg a programot 30% előfoglalási kedvezménnyel: