Szülés utáni teendők és rehabilitáció

Otthon könnyedén és biztonságosan tudod regenerálni tested széleskörű kurzusaink segítségével.

  1. gátizom regeneráció-, szülés utáni intim gyógytorna,
  2. kezdő szülés utáni 8+1 hetes rehabilitációs program,
  3. kezdő császármetszés utáni 10+1 hetes rehabilitációs program,
  4. haladó szülés utáni regeneráció 8+1 hét
  5. szétnyílt hasizom regeneráció 8 hét

A kurzusok szöveges és videó anyagokat is tartalmaznak. Minden kurzusra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

 

Gátizom Regeneráció és szülés utáni intim gyógytorna

6 990 Ft

gát kezelése több állapotot figyelembe véve

A kismama lét alatt és a szülés következtében kialakulhatott aranyér, inkontinencia, süllyedés, gátseb és gátheg is a megterhelés miatt. A kisbabád már veled van, ezért a gát rendbetétele mielőbb figyelmet érdemel a jobb és aktívabb lét érdekében.

KEZDŐ ÉS HALADÓ GÁTREGENERÁCIÓS GYAKORLATok

A gátizom anatómiai hátterét is megismerve tudni fogod, hogy mi a különbség a gátseb, gátheg és ezek kezelési módja között. Kezdő és haladó gyakorlatsorokat is elsajátíthatsz a kurzus segítségével, mellyel gátizmod és kötőszöveteid rugalmassága is jobbá válik.

szülés utáni 8+1 hetes otthoni rehabilitációs program

19 990 Ft

Minél előbb nyerd vissza régi önmagad

A 8+1 hetes gyógytorna program végére újra birtokába kerülsz a tested izmainak és rugalmasságodnak. A terhesség alatt az izmok megtartása nem egyszerű a hormonváltozások miatt (pl.relaxin, inzulin). Izmaidra viszont sokkal nagyobb szükséged lesz babád születése után, mint eddig valaha volt. Segítek visszaszerezni úgy, hogy holisztikusan nézzük át a legmélyebb pontoktól haladva kifelé.

a program része, hogy.....

Izmosabb leszel, aktívabb és fittebb. Könnyebben fogod kezelni a napi kihívásokat és gyermeked gondozása, - életben tartása - nem lesz akkora kihívás, hiszen jobb vérkeringés által fürgébbé válsz és a reakcióidőd is gyorsulni fog. Továbbá elkezded visszaszerezni szülés előtti formádat is.

császármetszés utáni 10+1 hetes rehabilitáció otthon

19 990 Ft

Minél előbb nyerd vissza régi önmagad

A 10+1 hetes gyógytorna program végére újra birtokába kerülsz a tested izmainak és rugalmasságodnak. A terhesség alatt az izmok megtartása nem egyszerű a hormonváltozások miatt (pl.relaxin, inzulin). Izmaidra viszont sokkal nagyobb szükséged lesz babád születése után, mint eddig valaha volt. Segítek visszaszerezni úgy, hogy holisztikusan nézzük át a legmélyebb pontoktól haladva kifelé.

a program része, hogy.....

Tudd hogyan kell a heged körüli szöveteket masszírozni. Tudd, hogy miért különösen fontos tested regenerálása. Komplex tornagyakorlat sorozatot sajátíthatsz el, mellyel esélyt nyersz arra, hogy hát-, és derékfájdalmaid csökkenjenek. Sőt ha szeretnéd arra is, hogy a következő babád akár természetes úton szülessen meg.

HALADÓ 8+1 HÉT SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁCIÓS PROGRAM

19 990 Ft

SEGÍTEK ELŐHOZNI LEGJOBB ÖNMAGAD

A 8+1 hetes kurzus végére testi-, lelki-, mentális téren egyszerre válhatsz egy jobb „verzióddá" , hiszen fontos, hogy egyensúlyban tudj haladni előre.
Általános kondíciód javulni fog és tónusosabb lesz a tested is.

a program része, hogy.....

Hetente 4 videó segít abban, hogy értsd mit és miért csinálsz. Heti kb. 50 perces fizikai gyakorlatot végezhetsz.
Fókuszálást támogató gyakorlatok (pl.relaxációs technika) révén jobban tudsz egyszerre egy dologra figyelni és a jelenben lenni. Míg az extra kihívások során versenyre kelhetsz önmagaddal, vagy akár társaiddal is.

8 hetes szétnyílt hasizom program

19 990 Ft

a felborult izomegyensúly helyreállítása

A gyakorlatok lépcsőzetes felépítése segítségével fokozatosan tudsz regenerálódni szülés után 6 héttel kezdődően. Cél az egyenes hasizom közti rés csökkentése. Orvosi engedély után ajánlott kurzussorozat, Gyógytornász által szakszerűen összeállított tudásanyag vár itt rád.

Minden héten új gyakorlatok

Minden olyan izomcsoport figyelmet kap, mely segíti a cél mielőbbi elérését. Továbbá helyet kapnak a tartáskorrekciót célzó gyakorlatok is. Egymás hatásait többszöröző feladatok kerültek középpontba.