Gátizom regeneráció és Szülés utáni Intim Gyógytorna

6 990 Ft

Szülés utáni Intim Gyógytorna programban megmutatjuk, hogy mit tudsz tenni azért, hogy ép és újra rugalmas maradjon a gátad és a medence körüli izmok és szervek összessége.

A gátizom anatómiai hátterét megismerve tudni fogod, hogy mi a különbség a gátseb, gátheg és ezek kezelési módja között. Kezdő és haladó gyakorlatsorokat is elsajátíthatsz a kurzus segítségével, mellyel gátizmod és kötőszöveteid rugalmassága is jobbá válhat.

Ahhoz, hogy ezeket a tréningeket is hozzáadd a kosaradhoz, kérjük pipáld be a tréning neve melletti bal oldali négyzetet.

|

Szülés Után mielőbb érdemes Intim Gyógytornát végezni

Gyakran előfordul, hogy a szülés után inkontinencia lép fel, vagy székelési panaszok, amik nagyon kellemetlen mellékhatások.
Ez a szövetek túl nagy terhelése következtében jött létre. 
Gátseb és gátheg megfelelő kezelése már a szülőszobából kijőve elkezdhető a mielőbbi javulás érdekében.

Hidd el, nem vagy egyedül vele – ezért készítettünk el egy online intim torna programot, hogy tudd mikor, mit és mennyit érdemes a gát regenerációja érdekében megtenned. 

|

Ez a kurzus neked szól, ha…

...a járvány időszak miatt nincs kedved elmenni Gyógytornászhoz és jó lenne, ha otthon tudnál készülni.

... szereted ha egy kurzus rövid, lényegre törő, értést nyújt és csak a mindennapokban használható és beépíthető tudásra koncentrál.

...tudatosan szeretnéd gátad regenerációját végezni és egy bármikor hozzáférhető anyagot szeretnél szülés utáni használatra kapni.

...nincs időd eljárni rendszeresen órákra, hiszen babád mellett akarod tölteni a legtöbb időd.

...biztonságban, kényelemben szeretnél gyakorolni úgy, hogy mindig tudj kitől kérdezni.

“A kezedbe adunk egy olyan eszközt, amivel hatékonyan tudod gátad regenerációját elvégezni. A saját tempódban tudsz haladni kényelmesen, egy fokozatosan felépített program keretében. Csökkennek a medence körüli szövetek problémái és emiatt egy jobb életet tudsz élni. Rugalmas gátizomzatot-, és kötőszöveti rendszert tudsz újjá építeni.”

|

Online GÁT REGENERÁCIÓ bizonyított előnyei

Megvéd a vírusoktól

Bárhol és bármikor hozzáférhető

Otthonról végezhető

Gyors és hatékony haladás

Időt spórol

Útiköltséget és stresszt spórol

rólam

|

Gasparovszky Márta vagyok: gyógytornász.

Az egyetem elvégzése óta dolgozom gyógytornászként. Ez idő alatt mozgásszervi panaszokkal, neurológiai és nyirokproblémákkal kerültem kapcsolatba. Kismamáknak tartottam tornát és utógondozást, azaz szülés utáni rehabilitációs foglalkozásokat. Kisebb esetszámmal foglalkozom a sport sérülések rehabilitációjával is.

A mozgás a szenvedélyem, végigkíséri az életem, éppen ezért tekintem missziómnak, hogy az emberekkel megszerettessem ennek valamilyen formáját.

A problémák megelőzésében nagy hangsúlyt fektetek a vízi mozgásokra (aquafitness, aquawallgym, SUP), de a jóga gyakorlás (mozgásszervi jóga terápia) is remek lehetőség, hogy rendszeressé tegyük életünkben a mozgást.

Mindenkinek ajánlom, hogy a gyógytorna után találja meg azt a sportot, amivel karban tudja tartani magát és ehhez segítséget is nyújtok, hogy a neki legmegfelelőbbet tudja választani.

Azért szeretek gyógytornász lenni, mert az embereket hozzásegíthetem ahhoz, hogy fájdalom nélkül tudjanak mozogni.

Végzettségeim:

2014: Semmelweis Egyetem: Gyógytornász-, Fizioterapeuta
2014: Kinesio Tape képzés
2014: Fitball for Pregnant 2015 Nyirok terapeuta
2015: McKenzie módszer
2016: Dorn terapeuta és Breuss masszázs terapeuta
2019: Flossing
2020: Neurologiai szakgyógytornász

|

START! GÁT REGENERÁCIÓ-, INTIM GYÓGYTORNA JELENTKEZÉS

GÁT-REGENERÁCIÓS GYÓGYTORNÁVAL ELSAJÁTÍTHATOD…

Ez a kurzus lehetővé teszi, hogy kihozd a maximumot a szülés utáni regenerációd tekintetében és olyan szokások beépítését az életedbe, ami egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, fittebbé
és energikusabbá tehet hosszú távon.

Ha szeretnél belevágni a kurzusba, mert szeretnél egy hatékony programban részt venni, ami ismét rugalmas gáti szakaszt produkál, akkor itt tudsz jelentkezni.

IDŐPONT: Bármikor
HELYSZÍN: Otthon

ÁR: 6 990 FT

BÓNUSZOK a kurzuson résztvevőknek

|

BÓNUSZ #1:
ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

A kurzus megvásárlása után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoporthoz, ahol tudsz kérdezni. Rendszeresen hasznos információkat osztunk meg és beszélhetsz a korábbi résztvevőkkel, szakértőkkel a tapasztalatokról és kérdezhetsz is, ha úgy érzed, hogy valami nem megy, vagy fájdalmad lépne fel.

Nem engedjük el a kezed.

BÓNUSZ #2:
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréningjeink sokszorosan megtérülő befektetések, ezért dolgozunk minden nap.

A garanciapolitikánk mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekünk, akkor mi tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

|

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Bankkártyával az oldalon vagy átutalással.

Mivel szívügyünk, hogy a lehető legjobb felkészülésben legyen részed, reális árakat alakítottunk ki.

A kurzushoz 12 hónapig férsz hozzá. 

Érdemes kiegészítened ezt a tornát a szülés utáni gyógytorna programmal. A teljes test regenerációját célozza meg ez a 9 hetes kurzus, melyben heti szinten online találkozó keretében kérdezhetsz a Gyógytornásztól.