torna szülés után

Szülés utáni Regeneráció

Kezdőknek és Haladóknak egyaránt

Online végezhető szülés utáni regeneráció előnye, hogy bárhol elkezdheted. Minden kurzus mellé folyamatos szakmai támogatást biztosítunk.

A kezdő szülés utáni regenerációban Gasparovszky Márta Gyógytornász segít regenerálni hasfalad, gátizmaid és törzsizomzatod, mellyel könnyedén babád mellett szerezheted vissza újra önmagad. Mindemelett panaszaid száma csökkenni fog.

A haladó szülés utáni regeneráció legjobb éned előhozásában segíthet. A jelenbe érkezést támogató és relaxációs gyakorlatok révén könnyebb teljesíteni fizikai síkon is. Ugyanis itt még több gyakorlat vár rád, mely extra kihívással is kiegészül minden héten. A kurzus átfogó jellege pedig tovább erősödik.

Kezdő hüvelyi szülés utáni regeneráció
8+1 hét

49 990 Ft

Szülés utáni 6. héten kezdhető el orvos beleegyezése mellett.

kezdő császármetszés utáni regeneráció
10+1 hét

49 990 Ft

Császármetszés utáni 8. héten kezdhető el orvos beleegyezése mellett.

haladó szülés utáni regeneráció
8+1 hét

39 990 Ft

AJÁNLJUK: szülés után 1 évvel, vagy aki szülés után már 6 hónapot tornázott, mozgott. Akinek nincs sérve és max. 1-2 ujjnyira van szétnyílva a hasizma. Elvégezheti, aki kezdő szülés utáni regenerációt végzett.

ki segít neked a hetek során?

Gasparovszky Márta vagyok: gyógytornász.

Az egyetem elvégzése óta dolgozom gyógytornászként. Ez idő alatt mozgásszervi panaszokkal, neurológiai és nyirokproblémákkal kerültem kapcsolatba. Kismamáknak tartottam tornát és utógondozást, azaz szülés utáni rehabilitációs foglalkozásokat. Kisebb esetszámmal foglalkozom a sport sérülések rehabilitációjával is.

A mozgás a szenvedélyem, végigkíséri az életem, éppen ezért tekintem missziómnak, hogy az emberekkel megszerettessem ennek valamilyen formáját.

A problémák megelőzésében nagy hangsúlyt fektetek a vízi mozgásokra (aquafitness, aquawallgym, SUP), de a jóga gyakorlás (mozgásszervi jóga terápia) is remek lehetőség, hogy rendszeressé tegyük életünkben a mozgást.

Mindenkinek ajánlom, hogy a gyógytorna után találja meg azt a sportot, amivel karban tudja tartani magát és ehhez segítséget is nyújtok, hogy a neki legmegfelelőbbet tudja választani.

Azért szeretek gyógytornász lenni, mert az embereket hozzásegíthetem ahhoz, hogy fájdalom nélkül tudjanak mozogni.

Végzettségeim:

2014: Semmelweis Egyetem: Gyógytornász-, Fizioterapeuta
2014: Kinesio Tape képzés
2014: Fitball for Pregnant 2015 Nyirok terapeuta
2015: McKenzie módszer
2016: Dorn terapeuta és Breuss masszázs terapeuta
2019: Flossing
2020: Neurologiai szakgyógytornász