Baba-, és Gyermek Jól-léti Programok

A szülővé válás mindannyiunk számára új értékrendet is hoz. Gyermekeink egészsége és jólléte lesz a legfontosabb innentől. Emiatt hoztunk létre olyan kurzusokat, melyek segítségével hozzájárulhattok kincseitek ép fejlődéséhez

Legyen szó akár babáink fogzási-, vagy hasfájásáról, vagy egy esetleges vészhelyzetről a kurzusok fontos információkkal látnak el Benneteket a leggyakrabban előforduló helyzetekben.

Az online, otthon végezhető tanfolyamok szöveges és video anyagokat is tartalmaznak. Minden kurzusra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

3 Kurzus 5 napig MOST csak 4 990 Ft

Babamasszázs fajták és a Gyermek elsősegély elsajátítása otthon is lehetséges!

Ha fontossá vált, hogy tudatosan hangolódj a szülés utáni időszakra, akkor pillants bele baba-, és gyermek egészséget fejlesztő kurzusainkba.

Minél több információ birtokában vagy a gyerekvállalás kapcsán, annál magabiztosabban kezeled a gyermekeddel előforduló különböző szituációkat.

5 napig 4.990 Ft-ért az összes online kurzushoz hozzáférsz. Utána pedig kiválaszthatod, hogy mely kurzusokhoz akarsz hosszabb hozzáférést kapni.

A választott kurzusok végösszegéből levonásra kerül a 4.990 Ft, mely már az 5 napos kurzus betekintési periódusban megfizetésre került.

ingyenes csecsemő és gyerek elsősegély alapkurzus

Mikor és hogyan kell újraélesztést alkalmazni?

Összeszedtük azokat a gyakorlati példákat, amikkel csökkenni fog a habozási időd, ha szükség van az életmentésre.

otthoni, nyugodt körülmények fontosak a téma elsajátításához

Kényelem és csend szükséges ahhoz, hogy ez a tudás rögzüljön, és az a biztonságérzet, amit azzal is nyújtunk, hogy 1 éves hozzáférést kapsz a kurzushoz.

csecsemő és gyerek elsősegély mester kurzus

6 990 Ft

Komplex vészhelyzetek esetén megtanulod a teendők sorrendjét

Részletesen kitérünk arra, hogy hogyan kezeld a lázgörcsöt és az égési sérülést. Tudd a különbséget a krupp és asztma között és ezáltal helyesen járj el, ha helyzet van. Kiemelt figyelmet kapnak a súlyos balesetek és az idegen test félrenyelése esetén való intézkedések.

Fontos szerepe van a higgadtságnak

Ezt akkor tudod könnyen elérni, ha rögzül a tudás. Ehhez pedig otthoni, kényelmes körülményekre van szükséged és csendre. Az 1 éves hozzáférés pedig biztonságot ad Neked arra az esetre, ha frissíteni szeretnéd a témát.

csecsemő hasfájás ellen babamasszázs mini kurzus

4 990 Ft

Megtanítunk nektek olyan masszázs fogássorozatot, amit kifejezetten hasfájásnál lehet biztonságosan és hatékonyan használni.

Egyszerű és gyorsan tanulható technika, amivel kellemes hatásokat lehet elérni a csöppségen, ha fáj a pocakja.

babamasszázs teljes testen

7 990 Ft

Megtanítjuk nektek, hogy otthon hogyan lehet biztonságosan átmasszírozni egy baba egész testét úgy, hogy mindketten élvezzétek.

Egyszerű és gyorsan tanulható fogásokat mutatunk, amivel nyugodtabb lesz a baba és az édesanya is.

BABAMASSZÁZS 2 IN 1

12 980 Ft HELYETT 10 990 Ft

Babamasszázs kurzus

A baba teljes testének masszázsát megtanítjuk Neked. Megtanultok együtt kikapcsolódni és az összehangolódás útjára lépni, amivel kiegyensúlyozottabb és fájdalommentesebb hétköznapok következnek.

Pocakfájós babamasszázs mini kurzus

Hasfájás minden babával előfordulhat, ezért hasznodra lesz egy természtes fájdalomcsillapító módszer.

+ extra tartalom

Fogzási fájdalom csillapítása arcmasszázs és a fejlesztő mogáskoordinációs gyakorlatok