3 Kurzus 5 napig csak
4.990 Ft

Baba-, Gyerek Egészség Programok Online

Baba-, és Gyermek Jól - léti Programjaink keretében legnagyobb kincsed egészségét tudod támogatni. Megtanulhatod, hogy hogyan kezeld a pocak-, vagy fogfájást természetesen. Továbbá elsajátíthatod, hogy különböző vészhelyzetek esetén mi lehet a teendők sorrendje. A videók segítségével azonnal tudsz reagálni.

3 baba-, és gyermek kurzus elérhető számodra 5 napig mindössze 4.990 Ft-ért. A 6. napon a hozzáférésed ugyan megszűnik, de a 4.990 Ft levonódik azoknak a kurzusoknak az árából, melyekhez örök hozzáférést kérsz tőlünk.

|

Kurzusaink neked szólnak, ha…

...tudni szeretnéd, hogy milyen fájdalomenyhítő technikákat tudsz alkalmazni babád pocak-, fogfájásának kezelése érdekében.

...tudni szeretnél babádon-, gyermekeden több élethelyzetben egyedül is segíteni, azonnal.

...fontos, hogy újra tudd hallgatni a tudásanyagot, mert jobban rögzül.

...különösen örülsz a szakmai támogatásunknak, ha kérdésed van, akkor mindig tudsz kihez fordulni.

...szeretsz a magad ura lenni és akkor gyakorolni, amikor neked jó és ott, ahol jól esik.

CSECSEMŐ HASFÁJÁS ELLEN babamasszázs

4 990 Ft

A babák hasfájásának több oka lehet: gyakori az emésztőrendszeri éretlenség, mely természetes úton könnyen javítható.

babamasszázs
TELJES TESTES

7 990 Ft

A kurzuson megtanuljátok, hogy hogyan kell biztonságosan átmasszírozni a baba egész testét. És azt, hogy milyen áldásos hatása van.

Csecsemő-, gyerek elsősegély

6 990 Ft

Megtanuljátok, hogy vészhelyzet esetén hogyan kell újraéleszteni és milyen lépések követik egymást a különböző helyzetekben.

|

START! 5 napos PROGRAMRA JELENTKEZÉS

5 NAPOS PROGRAMMAL ELSAJÁTÍTHATOD…

A 5 napos Program lehetővé teszi , hogy megtanuld mivel segíthetsz gyermekeden bizonyos problémák esetében.

Minél több információd van arról, hogy mi fordulhat elő gyermekeddel, annál kevesebb félelmed lesz a szülés utáni teendők során.

5 napos hozzáférést adunk mindhárom kurzushoz. A 6. naptól számítva 15 napon keresztül van lehetőséged a 4.990 Ft-ot levásárolni bármelyik kurzusra. Vagyis a választott kurzusok végösszegéből levonódik a 5 napos program ára.

Itt a helyed, ha megoldásokban gondolkodsz!

IDŐPONT: Bármikor
HELYSZÍN: Otthon

ÁR: 4 990 FT

BÓNUSZOK a kurzuson résztvevőknek

|

BÓNUSZ #1:
ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

A kurzus megvásárlása után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoporthoz, ahol tudsz kérdezni. Rendszeresen hasznos információkat osztunk meg és beszélhetsz a korábbi résztvevőkkel a tapasztalatokról és kérdezhetsz is, ha úgy érzed, hogy valami nem megy vagy fájdalmad lépne fel.

Nem engedjük el a kezed.

BÓNUSZ #2:
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréningjeink sokszorosan megtérülő befektetés, és ezért dolgozunk minden nap.

A garanciapolitikánk mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekünk, akkor mi tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

|

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Bankkártyával az oldalon, vagy átutalással.

Mivel szívügyünk, hogy a lehető legtöbb információd meglegyen a szülés után a gyerek körüli események kapcsán, ezért reális árat alakítottunk ki.

5 napos hozzáférést adunk minden kurzushoz. A 6. naptól számítva 15 napon keresztül van lehetőséged a 4.990 Ft-ot levásárolni bármelyik kurzusra. Vagyis a választott kurzusok végösszegéből levonódik az 5 napos program ára.

Válaszd ki azokat a kurzusokat, amikre nem jutott időd és élj a levásárlási jogoddal. Vagy, ha nem tudtad megjegyezni kedvenc kurzusaid menetét, akkor választhatod őket is, hiszen a 4.990 Ft levonódik a választott kurzusok végösszegéből.