elsősegély alapkurzus

HOGYAN KEZDJ NEKI AZ ÚJRAÉLESZTÉSNEK?

Ingyenes Online kurzus, ahol megmutatjuk, hogy hogyan élessz újra egy csecsemőt, ha arra kerülne a sor.

Hidd el, hogyha helyzet van, akkor nagyobb magabiztossággal teszed a dolgod, hiszen már láttál ilyet - ebben a videóban -. Ezért érdemes megnézni!

|

Készülj az ÉLETMENTÉSRE otthonról!

Érthető, hogy nincs kedved egy zsúfolt teremben erről a témáról hallani. A téma nyugodt elmét kíván, hogy az elhangzottak valóban beépüljenek.

Előfordult már veled, hogy elmentél egy tanfolyamra és elfelejtetted az elhangzottak felét? Vagy arra sem emlékszel, hogy hova tetted a jegyzetet? Erre is megoldást kínálunk, hiszen bármikor visszanézheted a kurzust.

Az utazással töltött időt is megspórolhatod, ugyanis az újraélesztés tréningünket egy mentő orvos tartja Neked a kényelmes otthonodban. 

|

Ez a kurzus neked szól, ha…

...el akarsz kezdeni tudatosan készülni azokra a vészhelyzetekre, amikor nincs idő túl sok gondolkozásra

... meg akarod spórolni az utazási időt és kényelmes, nyugodt otthoni körülmények között sajátítanád el ezt a rendkívül fontos tudást

...elmentél már egy-két órára, de szeretnéd többször megnézni a gyakorlati részét, hogy biztosan rögzüljön

...fontos neked a szakmai támogatás, vagyis ha kérdésed van, akkor tudj kitől kérdezni

...szeretsz a magad ura lenni és akkor tanulni, amikor neked jó, valamint lépésről lépésre haladni az anyaggal a te tempódban.

“Szeretnék a kezedbe adni egy olyan eszközt, amivel  biztonságban érezheted magad a mindennapokban. Hiszen ha legalább egyszer végigmész a kurzuson, akkor a vészhelyzetben a fontos lépések be fognak ugrani. Ha életet kell menteni nem fogsz csalódni magadban.”

rólam

|

Dr. Márkus Dávid vagyok: mentőorvos.

Életmentő Érdemérmes mentőorvos

“Addig nem nyugszom, amíg ebben az országban nem tud bárki nyugodtan összeesni, tudva, hogy a körülötte állók újra fogják éleszteni… amíg emberek tévhitek miatt vesztik életüket, legyen az az elsősegély, vagy a mindennapi élet területén… amíg Neked nincs egy hely, ahol megbízható tudással gyarapodhatsz úgy, hogy azt Te is élvezed.”

2011 Vöröskereszt- Önkéntes elsősegély nyújtó és elsősegély oktató

2014 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

2016 Életmentő Érdemérmes Mentő Orvos

Ingyenes Online Elsősegély Alapkurzus

|

1. Milyen veszélyhelyzetek fordulhatnak elő gyerekeknél?

Mikor kell a szülőnek azonnal beavatkoznia?

Átbeszéljük az összes olyan gyakran előforduló veszélyforrást, ami miatt hívni szokták a mentőket, és amikre ha odafigyeltek akár meg is úszhattok egy kórházba vezető utat.

2. Újraélesztés alapjai

Mielőtt megkezded az újraélesztést

Fontos sorrendeket kell betartanod az újraélesztés megkezdése előtt és az újraélesztés során is. Ezeket a kardinális kérdéseket beszéljük át úgy, hogy rögzüljön.

3. Elsősegélynyújtás csecsemőknél és gyerekeknél a gyakorlatban

Mire figyelj újraélesztés előtt? Hogyan kezdj neki?

Egy csecsemő újraélesztése több pontban eltér a felnőttekénél tanult protokolltól. Ilyen például a befújások száma és ismétlése. Átnézzük az összes olyan pontot, amire jobban kell figyelni a kisebbeknél.

4. – Milyen esetekben kell használni az újraélesztést?

Gyakran előforduló helyzeteket mutatunk be, ahol szükség van az újraélesztést megkezdeni

Ezek olyan helyzetek, amikor nem lehet habozni, mert a gyermek élete forog kockán. Vagyis meg kell kezdeni a mellkas kompressziót és a befújásokat. Hogyan csináld gyerekeknél és csecsemőnél? Mire figyelj oda? 

|

START! INTENZÍV
ONLINE ELSŐSEGÉLY ALAPKURZUS

A KURZUSON ELSAJÁTÍTHATOD….

Ez a kurzus lehetővé teszi , hogy egy otthoni balesetben,  vagy vészhelyzetben ne ess kétségbe és uralni tudd a helyzetet. Hosszú kétségbe esett órákat, vagy akár életet is menthetsz azzal, ha tudod mit kell tenned.

Ha szeretnél belevágni a programba, amihez bárhol és bármikor hozzáférsz, akkor itt az alkalom.

IDŐPONT: Bármikor
HELYSZÍN: Otthon

ÁR: 0 FT