kismama hátmasszázs

Szeretnél KIsmama masszázst a várandósság alatT?

Megtanítom Nektek, hogy otthon hogyan lehet biztonságosan masszírozni a kismamát. Persze egymást is kényeztethetitek, hiszen érintésetek gyógyító erejű mindkettőtök számára.

Egyszerű és gyorsan tanulható fogásokat mutatok, amivel nagyon kellemes hatásokat pl. fájdalomenyhítést lehet elérni. Mindezt úgy, hogy a kispapa, vagy a segítő családtag se fáradjon el közben.

|

Tedd boldoggá a kismamát Masszázzsal, hogy a család jobban lehessen

Gyakran előfordul, hogy áldott állapotban kialakul:

 1. hát-, derék fájdalom, ahogy nő a baba,
 2. csipőfájdalom, hiszen tágul a kismama medencéje,
 3. a végtagok nehézség érzete, esetleg vizesedése,
 4. stressz a szüléssel kapcsolatban,
 5. fejfájás és alvászavar.

Ezekre a terhességi panaszokra hozhat megkönnyebbülést a kismama masszázs, ami az egyik legtermészetesebb megoldási lehetőségnek bizonyul.

A kismama és kispapa a masszázs idő alatt osztatlan figyelemmel lehetnek egymás iránt, mely önmagában is hatásos, de segít abban, hogy:

 1. a pár mélyebben összehangolódjon,
 2. javuljanak az alvási szokások,
 3. erősödjön az immunrendszer,
 4. javuljon a keringésfokozás által az izom-, idegrendszer állapota,
 5. csökkenjen a stresszhormonok szintje, 
 6. nőjön a boldogsághormonok szintje,
 7. a család lélekben is együtt készüljön fel a szülést követő időszakra.
kismama hátmasszázs

KISMAMA HÁTMASSZÁZS KURZUS​

4 990 Ft

Megtanulhatod, hogy hogyan kell egy kismama hátát-, derekát-, nyakát-, vállövét átmasszírozni hatékonyan anélkül, hogy elfáradnál.

KIsmama végtagMASSZÁZS KURZUS

3 990 Ft

Kismamalét alatt sokszor küzdünk nehézláb érzéssel, végtag vizesedéssel. Sőt előfordul, hogy a karunkba sugárzik a fájdalom.

“A kezedbe kapsz egy olyan eszközt, amivel boldogabbak lehetnek a mindennapjaitok.
Energikusabbak és nyugodtabbak lehettek, hiszen a kötődés mélyítése és a kismama fájdalmainak enyhítése is ebben támogatja az egész családot. Mindezt olyan fogások elsajátítása mellett, melytől nem fárad el a kispapa.
Ugye tudod, hogy egymást is kényeztethetitek?

Kismama MASSZÁZS 2 IN 1

8 980 Ft HELYETT 6 990 Ft

Kismama hát-, derék-, nyak-, váll masszázs

A leggyakrabban előforduló esetek közé tartozik e területek fájdalma. Könnyen kezelhető általatok heti pár alkalommal. Tőletek függ, hogy mennyire kaptok rá az ízére. Mi minden információval ellátunk.

Kismama végtag masszázs

Andalítóan jó érzéseket kelthet ez is a kismamában. Hálás szemeket kap a masszázsért cserébe a leendő apa. Később pedig egymást is kényeztethetitek, hogy a nehéz láb érzést és a vizesedést kezelni tudjátok.

+ extra tartalom

Relaxációt előidéző információkat is megosztok Veletek. Valamint kitérek arra, hogy melyik vivőanyagnak mi az előnye és a hátránya. Így tudtok körültekintően választani masszázsolajat, vagy krémet.