intim gyógytorna

intim gyógytorna szülés előtt és után lehet más? igen

KISMAMA INTIM GYÓGYTORNA

Az intim gyógytorna végzése hozzájárul a vajúdási időszak lerövidítéséhez, az inkontnencia-, aranyér-, süllyedések kialakulásának megelőzéséhez. Rugalmas kötőszövetek és erősebb izomzat révén tehermentesebb várandósság elé nézhetsz.

GÁTIZOM REGENERÁCIÓ SZÜLÉS UTÁN

A gátizom anatómiai hátterét is megismerve tudni fogod, hogy mi a különbség a gátseb, gátheg és ezek kezelési módja között. Kezdő és haladó gyakorlatsorokat is elsajátíthatsz a kurzus segítségével, mellyel gátizmod és kötőszöveteid rugalmassága újra a régi lehet.

|

Tanuld meg Otthon, hogy Miként Kezelhető GÁTIZMOD Szülés Előtt és Után

Szülés Előtt gyakran előfordul, hogy :

1. túl nagy a terhelés gátad területén,
2. túlfeszített érzésed van záróizmaidnál,
3. renyhének érzed gátizmaid,
4. egy tüsszentés hatására bepisilsz,
5. fájdalmas aranyered alakul ki,
6. félsz a vajúdási idő hosszától, akkor

ezekre a kismama lét alatti panaszokra, félelmekre lehetséges megoldás a gátizom-, és kötőszöveti rendszer erősítésére végezhető intim gyógytorna.

Szülés Után előfordul, hogy:

1. gátmetszésed volt,
2. gátsebed lett, vagy
3. gátheged alakult ki,
4. renyhének érzed záróizmaid,
5. nem érzed jól magad a bőrödben,
6. félsz, hogy sosem leszel a régi,

ezekre a szülés utáni tünetekre, félelmekre megoldás lehet a gátizom-, és kötőszöveti rendszer regenerációja.

kismama intim gyógytorna KURZUS

6 990 Ft

Megtanulhatod érzékelni, hogy miként legyél ura a tested záróizom részének is terhességed alatt. Ezáltal növelheted önbizalmad is, melyre nagy szükséges lesz szüléskor és azután is.

intim gyógytorna szülés után

gátizom regeneráció szülés után

6 990 Ft

Mi történt a gátaddal a szülés után? Érezni és érteni fogod a különbségeket és ezáltal kezelési módjait könnyebben építheted be az életedbe. Visszanyered régi önmagad.

“Kezedbe adok egy eszközt, ami segíthet újra önmagad urává válni.
Önbizalmad visszanyerése automatikusan kialakul a gyakorlatok végzésének hatására. Hiszen a saját tempódban tudsz haladni, mellyel megérzed izmaid működési hatásait és azt, hogy mekkora segítség az intim gyógytorna szülés előtt, alatt és az azt követő időszakban is. “

intim gyógytorna

Intim gyógytorna 2 IN 1

13 980 Ft HELYETT 11 990 Ft

kismama intim gyógytorna

Segíts abban, hogy megtanulod, hogy hogyan kell tehermentesíteni a záróizmok területét. Nagy segítség lehet a tünetek kezelésében, vagy megelőzésében, ha a mindennapok során erősíteni és lazítani is tudod záróizmaid külön- külön bármely helyzetben.

gátizom regeneráció szülés után

A gátseb-, gátheg kezelési módja különböző lehet. Testedet megismerve többet tudsz segíteni magadon gátizmaid segítése révén. Mely hatására önbizalmad erősödése automatikussá válik.