SZÜLÉS UTÁNI REHABILITÁCIÓS PROGRAM FOGLALÓ

A REHABILITÁCIÓS PROGRAMBAN ELSAJÁTÍTHATOD…

Ez a program lehetővé teszi, hogy olyan szokásokat építs be az életedbe, ami egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, fittebbé
és energikusabbá tesz.

Ha csökkenteni szeretnéd panaszaid úgy, hogy lelkileg is regenerálódj, akkor vágj bele!

INDULÁS: 2022. január 11.
HELYSZÍN: Otthon

Biztosítom a helyem a januári képzésre a 2021-es áron (39 990 Ft)

*A foglaló ára 10 000 Ft, ami levonódik a 2022 január 11-én induló kurzus díjából. 

Egy összegben fizetve

39 900 Ft

Részletekben fizetve*

2 x 22 490 Ft

*Az első részlet jelentkezéskor, a második részlet 30 nap múlva automatikusan kerül levonásra.

BÓNUSZOK – a kurzuson résztvevőknek

|

BÓNUSZ #1:
HETI KÉRDEZZ-FELELEK

Minden héten természetes módon merülhetnek fel benned kérdések. Ígértük, hogy végig fogjuk a kezed. Bátran tedd fel anonim a kérdéseidet és a Gyógytornász videóban megválaszolja őket.

BÓNUSZ #2:
ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

A kurzus megvásárlása után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoporthoz. Beszélhetsz a résztvevőkkel a tapasztalatokról és kérdezhetsz tőlük és a Gyógytornásztól is. Motivációd megtartása nagyon fontos, mely egy csapat részeként bizonyítottan könnyebb. Nem engedjük el a kezed.

BÓNUSZ #3:
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első számú célunk, hogy minden kliensünk azt érezze, hogy a tréningjeink sokszorosan megtérülő befektetés, és ezért dolgozunk minden nap.

A garanciapolitikánk mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekünk, akkor mi tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Bankkártyával az oldalon vagy átutalással.

A kurzus tematikája révén heti 3-5 videó segít abban, hogy mielőbb jó közérzeted legyen. Emelett info estek is támogatnak téged abban, hogy motivált légy és mindig tudj szakembertől, Gyógytornásztól kérdezni.

A tréning után még 4 hétig férsz hozzá a heti tudás anyagokhoz.

Nézz szét baba-,és gyerek jól-léti programjaink között, melyben találhatsz pocakfájásra alkalmazható masszázst és elsősegély tanfolyamokat is. Ha hasizmod szétnyílt több, mint 2 ujjnyira, akkor az erre való tréning elvégzését is ajánljuk szeretettel.