kismama fájdalmak kezelése

MIT TUDSZ TENNI, HA A TERHESSÉG ALATT FÁJDALMAID LESZNEK?

Online és ingyenes fájdalom kezelési útmutató, ahol megmutatjuk, hogy mit tudsz tenni magadért és a babádért otthon

Megmutatjuk, hogy mi az, ami szükséges ahhoz, hogy fájdalommentesen és nyugodt körülmények között tudj szülni

|

Felkészítünk mindenre, ami szembe jöhet veled a terhesség alatt

Gyakran előfordul, hogy a terhesség alatt derék-, hát és/vagy lábfájdalmak gyötrik a kismamát és ezek a fájdalmak bizony megnehezítik a hétköznapokat.

Hidd el, nem vagy egyedül vele – ezért készítettünk egy ingyenes anyagot, hogy el tudd kezdeni a felkészülést ezekre az esetekre és bármikor elő tudd venni, amikor csak szükséged van rá.

kismama fájdalmak kezelése

|

Ez a kurzus neked szól, ha…

kismama masszázs

...a járvány időszak miatt félsz elmenni terapeutához, de mégis jó lenne, ha te vagy egy közvetlen családtag tudna segíteni. Viszont nem tudjátok hogyan kezdjetek neki.

...tudatosan szeretnél felkészülni minden eshetőségre.

...nincs időd eljárni rendszeresen órákra, hanem inkább otthon munka után, esetleg gyermeked mellett akarsz felkészülni.

...elmentél már egy-két órára, de nem volt komfortos, hiszen sokan voltak, nehéz volt parkolni, vagy sok olyan rész volt, amit már tudsz és gyorsabban haladnál. Vagy egyszerűen a végén már nem emlékeztél arra, amit az elején beszéltetek, de fontos volt?

“Szeretnék a kezedbe adni egy olyan eszközt, amivel hatékonyabb lesz a felkészülésed, energikusabb és nyugodtabb leszel, és a saját és a baba tempójában tudtok haladni. Csökkennek a problémáid, és összességében egy jobb életet tudsz élni, ahol nem teher a terhesség.”

|

Az online fájdalomkezelési útmutató bizonyított előnyei

Megvéd a vírusoktól

Bárhol és bármikor hozzáférhető

Otthonról végezhető

Gyors és hatékony haladás

Időt spórol

Útiköltséget és stresszt spórol

rólunk

|

Voltig Tamás vagyok: gyógymasszőr.

8 éve foglalkozom fájdalmak enyhítésével, mely alatt több mint 10.000 kezelést végeztem.

Szeretem megmutatni az embereknek, hogy mik azok az egyszerű trükkök, amit otthon is tudnak végezni fájdalmaik enyhítése érdekében. Hiszen nem kell minden aprósággal eljönniük hozzám. A páciens testtudatának otthoni gyakorlása a kezeléseim hatékonyságát lényegesen javítja.

Nagyon sok egyszerű és hatékony technika létezik, amiket jól kell használni és kicsit érteni is, hogy hogyan is működünk.

Ezeket szeretném megtanítani azoknak, akik szeretnének tenni magukért.

Végzettségeim: 2012 Gyógymasszőr / 2014 Kinesio tape terapeuta / 2018 FDM terapeuta / 2019 Gyerek és csecsemő FDM terapeuta – Egyéb továbbképzéseim: 2019 Fájdalomélettan / 2019 Viscerális Manipuláció / 2020 Funkcionális Mozgás Analízis

Gasparovszky Márta vagyok: gyógytornász.

Az egyetem elvégzése óta dolgozom gyógytornászként. Ez idő alatt mozgásszervi panaszokkal, neurológiai és nyirokproblémákkal kerültem kapcsolatba. Kismamáknak tartottam tornát és utógondozást, azaz szülés utáni rehabilitációs foglalkozásokat. Kisebb esetszámmal foglalkozom a sport sérülések rehabilitációjával is.

A mozgás a szenvedélyem, végigkíséri az életem, éppen ezért tekintem missziómnak, hogy az emberekkel megszerettessem ennek valamilyen formáját.

A problémák megelőzésében nagy hangsúlyt fektetek a vízi mozgásokra (aquafitness, aquawallgym, SUP), de a jóga gyakorlás (mozgásszervi jóga terápia) is remek lehetőség, hogy rendszeressé tegyük életünkben a mozgást.

Mindenkinek ajánlom, hogy a gyógytorna után találja meg azt a sportot, amivel karban tudja tartani magát és ehhez segítséget is nyújtok, hogy a neki legmegfelelőbbet tudja választani.

Azért szeretek gyógytornász lenni, mert az embereket hozzásegíthetem ahhoz, hogy fájdalom nélkül tudjanak mozogni.

Végzettségeim:

2014: Semmelweis Egyetem: Gyógytornász-, Fizioterapeuta
2014: Kinesio Tape képzés
2014: Fitball for Pregnant 2015 Nyirok terapeuta
2015: McKenzie módszer
2016: Dorn terapeuta és Breuss masszázs terapeuta
2019: Flossing
2020: Neurologiai szakgyógytornász

|

START! INGYENES FÁJDALOMKEZELÉSI ÚTMUTATÓ JELENTKEZÉS

A FÁJDALOMKEZELÉSI ÚTMUTATÓVAL MEGTUDHATOD…

Ez a kurzus lehetővé teszi , hogy elkezd kihozni a felkészülésedből a maximumot. Olyan szokások beépítését jelenti az életedbe, ami egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá, fittebbé
és energikusabbá tesz.

Ha szeretnél belevágni a kurzusba, felkészülni a fájdalmakra, vagy a meglévőket enyhíteni, sőt akár megszüntetni, akkor itt a helyed!

KEZDD EL BÁRHOL ÉS GYAKOROLJATOK BÁRMIKOR

ÁR: 0 FT