A mi történetünk

Feleségemmel 2011 áprilisában ismerkedtünk meg. Szerelem volt első látásra. De, mint sokan tudjuk a próbatételek sora ezután jön csak el.

Az első kihívás az volt a kapcsolatunkban, hogy hogyan hidaljuk át azt a különbözőséget, ami a neveltetéseinkből eredt.

Egymás kiegészítői voltunk. Egyszerre éreztük az ellentétek vonzását mindamellett, hogy legbelül hasonlóak voltunk és egyre vágytunk. Minden szabad percünket intenzív érzésekkel (örömmel, bánattal, sok humorral) töltöttük egymással. Mégis az élet oszlopos területein nem jutottunk pár évig dűlőre. Ami sokat segített az az, hogy nem féltünk a konfliktusoktól és így lassan lépésről lépésre haladtunk önmagunk, egymás és közös vágyaink megismerése felé.

Szerető és harmonikus családi légkört akartunk megteremteni, ahova gyermekként jó megszületni, kezdetben ez távolinak tűnt.

2015-ben összeházasodtunk, ekkorra voltunk túl azokon a mérföldköveken, amiken való közös átkelés nélkülözhetetlen egy stabil közös alap letevésére.

Sorra derítettük fel az okokat, hogy nekünk miért nem hozza a babánkat gyorsan a gólya. Számos egészségügyi ok állt a háttérben. Kitartottunk, vártunk, életmódot váltottunk még több segítséget kértünk. A cél az volt, hogy természetes úton sikerüljön. Tettek követték egymást sokáig eredmény nélkül.

Aztán mikor 2017 végén feleségem beletörődött abba, hogy nem sikerül és így is fontos örömmel élnünk a mindennapokat, akkor történt meg a csoda.

Kisfiunk végre sok idő után úgy döntött, hogy itt az idő, többet nem hagy itt minket. Hisszük, hogy megvárta, hogy megfejlődjük azt az embert, akire neki tényleg szüksége volt/van a földön való eligazodásban.

A BabaMama Akadémia létrehozásán már akkor viccelődtünk, amikor sok keserves várandós napon csak a humor segített átvészelni a tünetek sorát. Rengeteg további tanulás következett táplálkozás, életmód, gyógytorna, jóga, kötőszövetek-, mozgásszervi problémák és a lelki fejlődés terén.

Most 2020-ban mikor már Samunk 2 éves az egykori viccből tettek lettek.

Rengeteg családot ismerünk, akik küzdenek, és folyamatosan jobbá akarnak válni és hisznek is ebben. Akik mindenhol a legjobb szakértelmet keresik, mert tudják, hogy mindig van segítség és valakinél mindig ott lesz az a hiányzó láncszem, ami segít továbbmenni.

Mi nekik, vagyis Nektek akarunk segíteni, mert higgyétek el, hogy feltérképeztük, amit lehetett. Tudásainkat összeadva, szívből szeretnénk, hogy a lehető legegészségesebb anyák és babák szülessenek a következő években. Kívánjuk, hogy minél több örömteli várandós közös napban legyen részetek.

Mi mindent megteszünk azért, hogy egyénre szabottan választhass tapasztalt szakértőink tudásaiból, hogy mielőbb jól legyen az új család.