A mi történetünk

Feleségemmel 2011 áprilisában ismerkedtünk meg. Szerelem volt első látásra. De, mint sokan tudjuk a próbatételek sora ezután jön csak el.

Az első kihívás az volt a kapcsolatunkban, hogy hogyan hidaljuk át azt a különbözőséget, ami a neveltetéseinkből eredt.

Egymás kiegészítői voltunk. Egyszerre éreztük az ellentétek vonzását mindamellett, hogy legbelül hasonlóak voltunk és egyre vágytunk. Minden szabad percünket intenzív érzésekkel (örömmel, bánattal, sok humorral) töltöttük egymással. Mégis az élet oszlopos területein nem jutottunk pár évig dűlőre. Ami sokat segített az az, hogy nem féltünk a konfliktusoktól és így lassan lépésről lépésre haladtunk önmagunk, egymás és közös vágyaink megismerése felé.

Szerető és harmonikus családi légkört akartunk megteremteni, ahova gyermekként jó megszületni, kezdetben ez távolinak tűnt.

2015-ben összeházasodtunk, ekkorra voltunk túl azokon a mérföldköveken, amiken való közös átkelés nélkülözhetetlen egy stabil alap letevésére.

Sorra derítettük fel az okokat, hogy nekünk miért nem hozza a babánkat gyorsan a “gólya”. Számos egészségügyi ok állt a háttérben. Kitartottunk, vártunk, életmódot váltottunk még több segítséget kértünk. A cél az volt, hogy természetes úton sikerüljön. Tettek követték egymást sokáig eredmény nélkül.

2017 végén beletörődtem abba, hogy nem sikerülhet minden, viszont tudtam, hogy így is fontos örömmel élnünk a mindennapokat és akkor történt meg a csoda, mikor elengedtem.

Kisfiunk végre sok idő után úgy döntött, hogy itt az idő, többet nem hagy itt minket. Hisszük, hogy megvárta, hogy megfejlődjük azt az embert, akire neki tényleg szüksége volt/van a földön való eligazodásban.

A BabaMama Akadémia létrehozásán már akkor viccelődtünk, amikor sok várandós napon csak a humor segített átvészelni a tünetek sorát. Rengeteg további tanulás következett táplálkozás, életmód, gyógytorna, jóga, kötőszövetek szerepe, mozgásszervi problémák és a lelki egyensúly területein.

2020-ben mikor már Samunk 2 éves lett az egykori viccből tettek lettek.

Rengeteg családot ismerünk, akik küzdenek, és folyamatosan jobbá akarnak válni. A valós szakértelmet keresik, mert tudják, hogy van segítség és valakinél biztosan ott lesz az a hiányzó láncszem, ami segít továbblépni.Mi Nektek akarunk segíteni.

Gyökeres találkozásokat éltünk meg Szakértői Csapatunk minden tagjával.
Tiszteljük egymás munkásságát, tudását és hozzáállását az ügyfelekhez.
Mind abban hiszünk, hogy a szakágak összehangolódásán keresztül fokozatosan felépített és stabilabb eredményt tudunk elérni.
Tudásainkat összeadva, szívből szeretnénk, hogy a lehető legegészségesebb anyák és babák szülessenek a következő években. 

Voltig Judit – BMA Társalapító